Pyetje të shpeshta

  • Home
  • Pyetje të shpeshta

Pyetje dhe përgjigje të hollësishme për pacientët

Çfarë përfshin proçedura e mbjelljes së flokëve?

Proçedura përfshin marrjen e folikulave të shëndetshme nga një zonë e dendur e flokëve dhe transplantimin e tyre në zonat e rrallimit. Proçesi kryhet nën anestezi lokale dhe përdor teknika të avancuara për të siguruar një pamje natyrale.

Kontaktoni specialistët tanë

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni Nobi Hair për informacione të mëtejshme ose për të organizuar një konsultë.

whatsapp