Mbjellja e flokëve me metodën FUE

 • Home
 • Mbjellja e flokëve me metodën FUE

Çfarë është Sapphire FUE?

Sapphire FUE (Follicular Unit Extraction) është një metodë e avancuar e transplantit të flokëve që përdor instrumente të bëra nga safiri për të krijuar prerje të vogla në zonën e donatorit dhe zonën e transplantit. Kjo metodë ndryshon nga teknikat tradicionale FUE për shkak të përdorimit të safirit, i cili mundëson saktësi më të madhe dhe shërim më të shpejtë.

Proçedura hap pas hapi

FUEFaza e projektimit
FUEAnestezia lokale
FUEMbledhja nga zona donatore
FUETransplanti
FUERezultati
FUE video
FUE

Proçesi i transplantit

 • Përgatitja

  Konsultimi fillestar për të vlerësuar nevojat dhe pritshmëritë e klientit dhe për të përcaktuar zonën donatore dhe zonën e transplantit.

 • Nxjerrja e folikulit

  Përdorimi i instrumenteve prej safiri për të hequr butësisht folikulat e flokëve nga zona donatore.

 • Vendosja e flokëve

  Vendosja e folikulave të hequra në zonat e përcaktuara, duke siguruar që çdo fije floku të pozicionohet saktë dhe sa më natyrshëm të jetë e mundur.

 • Pas Transplantit

  Udhëzime të hollësishme për kujdesin pas operacionit, duke përfshirë këshilla për mirëmbajtjen dhe shëndetin e flokëve.

Garanci e përjetshme

Fotot Para/Pas

Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar atë
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Advantages of FUE

Përparësitë e metodës Sapphire FUE

 • Rezultate natyrale
  Teknika Sapphire FUE ofron një pamje shumë natyrale dhe të pandryshuar të flokëve.
 • Kohë e shkurtër e rikuperimit
  Përdorimi i instrumenteve të safirit ndihmon në minimizimin e traumave të lëkurës dhe përshpejton proçesin e shërimit.
 • Minimizim i dhimbjes
  Proçedura ofron një operacion të lehtë dhe minimizon dhimbjen gjatë dhe pas operacionit.
 • Efikasitet dhe saktësi
  Sapphire FUE lejon nxjerrjen dhe pozicionimin më të saktë të folikulave, duke siguruar shpërndarje më të mirë dhe një rezultat më të qëndrueshëm.

Trajtimi PRP

Trajtimi me plazmë të pasur me trombocite (PRP) pas një transplanti flokësh FUE mund të përmirësojë ndjeshëm rezultatet e procedurës. PRP përfshin nxjerrjen e trombociteve nga gjaku i pacientit dhe injektimin e tyre në lëkurën e kokës, ku ato çlirojnë faktorët e rritjes që stimulojnë rigjenerimin e folikulave të flokëve dhe përmirësojnë dendësinë e flokëve. Kjo terapi shtesë promovon shërimin më të shpejtë, redukton inflamacionin dhe promovon mbijetesën e transplantit, duke siguruar përfundimisht rritje më të trashë dhe më të shëndetshme të flokëve. Kombinimi i PRP me FUE jo vetëm që përshpejton rikuperimin, por gjithashtu maksimizon rezultatet afatgjata, duke i dhënë pacientëve flokë më të plotë dhe me pamje natyrale.

Këshilla për kujdesin dhe mirëmbajtjen pas operacionit

* Ne ofrojmë udhëzime të detajuara për kujdesin e mëvonshëm, duke përfshirë mënyrën e mirëmbajtjes së zonës së trajtuar dhe si të ruani shëndetin e flokëve të rinj.

* Këshilla për rutinat e mirëmbajtjes së flokëve dhe produktet e rekomanduara për të mbështetur rritjen dhe shëndetin e flokëve.

Kërkoni një preventiv

Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth transplantit të flokëve me metodën FUE dhe për të caktuar një konsultë. Le t'ju ndihmojmë të transformoni pamjen tuaj dhe të rifitoni besimin tuaj.

Phone
Ngarko fotografi të kokës/fytyrës (opsionale)
whatsapp