Mbjellja e flokëve me metodën DHI

 • Home
 • Mbjellja e flokëve me metodën DHI

Çfarë është transplantimi i flokëve me metodën DHI?

DHI është një nga metodat më të fundit dhe më të sofistikuara në fushën e mbjelljes së flokëve. Ai përfshin përdorimin e një mjeti të posaçëm, të quajtur DHI Pen, për të hequr dhe futur në mënyrë individuale folikulat e flokëve. Kjo metodë ofron kontroll të jashtëzakonshëm mbi thellësinë, këndin dhe drejtimin e çdo fije floku të mbjellë, duke siguruar një rezultat sa më natyral dhe të përshtatur me nevojat e çdo klienti.

Proçedura hap pas hapi

DHIFaza e projektimit
DHIAnestezia lokale
DHIMbledhja nga zona donatore
DHITransferimi i grafteve në Penën CHOI
DHITransplanti
DHIRezultati
DHI hair transplant
DHI

Proçesi i transplantit

 • Konsulenca fillestare

  Ne fillojmë me një vlerësim të detajuar të gjendjes së flokëve dhe diskutojmë pritshmëritë dhe qëllimet e klientit.

 • Planifikimi i proçedurës

  Ne përcaktojmë numrin dhe vendndodhjen e folikulave për transplantim, bazuar në nevojat specifike të klientit dhe modelin e rënies së flokëve.

 • Kryerja e Proçedurës

  Përdorimi i lapsit DHI lejon pozicionimin e saktë dhe delikat të folikulave të flokëve, duke minimizuar dëmtimin në zonën e dhurimit dhe duke siguruar rikuperim të shpejtë.

 • Pas Transplantit

  Mbikëqyrje nga afër dhe udhëzime të hollësishme për kujdesin e mëvonshëm për të siguruar shërim optimal dhe rritje të shëndetshme të flokëve.

Garanci e përjetshme

Fotot Para/Pas

Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar atë
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Advantages of DHI

Përparësitë e metodës DHI

 • Rezultat natyral
  Kontrolli i saktë mbi pozicionimin e folikulave siguron një pamje natyrale dhe të pandryshuar.
 • Minimizim i dhimbjes dhe rikuperim i shpejtë
  Proçedura është invazive dhe jep rezultat në ulje të dhimbjes gjatë dhe pas operacionit, si dhe garanton një periudhë më të shkurtër rikuperimi.
 • Rritje efektive e flokëve
  Teknika DHI ofron një mjedis optimal për rritjen e shëndetshme dhe afatgjatë të flokëve të rinj.

Trajtimi PRP

Trajtimi me plazmë të pasur me trombocite (PRP) pas një transplanti flokësh me metodën DHI mund të përmirësojë ndjeshëm rezultatet e procedurës. PRP përfshin nxjerrjen e trombociteve nga gjaku i pacientit dhe injektimin e tyre në lëkurën e kokës, ku ato çlirojnë faktorët e rritjes që stimulojnë rigjenerimin e folikulave të flokëve dhe përmirësojnë dendësinë e flokëve. Kjo terapi shtesë promovon shërimin më të shpejtë, redukton inflamacionin dhe promovon mbijetesën e transplantit, duke siguruar përfundimisht rritje më të trashë dhe më të shëndetshme të flokëve. Kombinimi i PRP me DHI jo vetëm që shpejton rikuperimin, por gjithashtu maksimizon rezultatet afatgjata, duke i dhënë pacientëve flokë më të plotë dhe me pamje natyrale.

Këshilla për kujdesin dhe mirëmbajtjen pas operacionit

* Ne ofrojmë udhëzime të detajuara për kujdesin e mëvonshëm, duke përfshirë mënyrën e mirëmbajtjes së zonës së trajtuar dhe si të ruani shëndetin e flokëve të rinj.

* Këshilla për rutinat e mirëmbajtjes së flokëve dhe produktet e rekomanduara për të mbështetur rritjen dhe shëndetin e flokëve.

Kërkoni një preventiv

Na kontaktoni në Nobi Hair për të mësuar më shumë rreth transplantit të flokëve DHI dhe për të caktuar një konsultë. Le t'ju ndihmojmë të transformoni pamjen tuaj dhe të rifitoni besimin tuaj.

Phone
Ngarko fotografi të kokës/fytyrës (opsionale)
whatsapp