Transplanti i mjekrës dhe vetullave

 • Home
 • Transplanti i mjekrës dhe vetullave
Beard transplant

Proçesi i transplantit të mjekrës

 • Konsulenca fillestare

  Në fillim vlerësojmë nevojat dhe pritshmëritë e klientit, duke shqyrtuar strukturën e mjekrës dhe zonat që kanë nevojë për mbushje apo zgjerim.

 • Planifikimi i proçedurës

  Ne përcaktojmë teknikën më të përshtatshme për transplantim, qoftë DHI, Sapphire FUE apo një metodë tjetër, për të arritur rezultatin më natyral të mundshëm.

 • Zbatimi i Proçedurës

  Ne përdorim teknika të avancuara për të vendosur folikulat e flokëve në mënyrën më të përshtatshme, duke siguruar rritje të shëndetshme dhe një pamje natyrale.

 • Kujdesi pas operacionit

  Udhëzime të hollësishme për kujdesin pas operacionit dhe këshilla për të mbajtur mjekrën tuaj në gjendje të mirë.

Beard transplant

Avantazhet e transplantit të mjekrës

 • Rritja e vetëbesimit
  Një mjekër e plotë dhe e shëndetshme mund të ndikojë pozitivisht në vetë-imazhin dhe besimin tuaj.
 • Rezultatet natyrore
  Teknikat e përdorura sigurojnë që mjekra të duket sa më natyrale dhe e rregullt.
 • Përmirësimi i pamjes
  Mjekra e transplantuar i shton dimension dhe karakter pamjes së fytyrës.

Kërkoni një preventiv

Kontaktoni Nobi Hair për të mësuar më shumë rreth transplantit të mjekrës dhe për të caktuar një konsultë.

Phone
Ngarko fotografi të kokës/fytyrës (opsionale)
whatsapp