Shërbimet

Shërbimet tona

DHI

Mbjellja e flokëve me metodën DHI

Një metodë inovative që përdor një stilolaps të veçantë për të vendosur folikulat e flokëve në mënyrë të saktë dhe natyrale. Kjo metodë siguron shpërndarje të barabartë dhe një pamje më të dendur, duke minimizuar operacionin dhe duke zvogëluar kohën e rikuperimit.

FUE

Mbjellja e flokëve me metodën Sapphire FUE

Kjo metodë përdor mjete të bëra nga safiri për të krijuar vrima të vogla në të cilat futen gjëndrat e flokëve. Është i njohur për shërimin e shpejtë, minimizimin e dhimbjes dhe rezultatet natyrale.

Women

Transplanti i flokeve për femrat

Procedura speciale që marrin parasysh karakteristikat unike të rënies së flokëve tek femrat, duke ofruar zgjidhje të buta dhe natyrale.

Beard

Transplanti i mjekrës dhe vetullave

Një qasje artistike për të rivendosur vetullat dhe mjekrën, duke i dhënë një pamje të dëshiruar të plotë dhe të shëndetshme.

Nobi Hair - një përvojë e plotë

Çdo pacient është i veçantë për ne. Në Nobi Hair, ne kujdesemi të kuptojmë nevojat dhe dëshirat e çdo individi, duke krijuar një plan të personalizuar që i përshtatet stilit të jetesës dhe pritshmërive të tij. Ekipi ynë është i përkushtuar për të ofruar udhëzime dhe mbështetje të vazhdueshme, nga konsultimi fillestar deri te kujdesi pas proçedurës.

Bileta e fluturimit e përfshirë

Nëse zgjidhni të bëni një transplant flokësh në klinikën tonë dhe jetoni në një vend të huaj, ne do t'ju rimbursojmë biletën e fluturimit.

Marrja nga aeroporti

Shoferi ynë do t'ju marrë në aeroport, ai do ju presë duke mbajtur emrin tuaj në një ekran ose letër.

Hoteli i përfshirë

Gjatë qëndrimit tuaj këtu, zakonisht dy netë, fjetja dhe mëngjesi paguhen nga ne.

Konsulencë dhe shampo falas

Jeni gjithmonë të mirëpritur në klinikën tonë për një konsultë falas. Pas proçedurës do të merrni një set shampo dhuratë.

Expertise

Na shkruani tani në WhatsApp

Kontaktoni Nobi Hair për të filluar udhëtimin tuaj drejt një jete të re, plot besim dhe rinovim.

whatsapp