Transplanti i flokëve për femrat

 • Home
 • Transplanti i flokëve për femrat

Nevojat unike të grave

Rënia e flokëve tek femrat mund të ketë shkaqe të ndryshme sesa tek meshkujt, duke përfshirë faktorët hormonalë, stresin, ushqimin dhe ndryshime të tjera fizike dhe emocionale. Në Nobi Hair, ne e kuptojmë se çdo grua ka nevoja dhe pritshmëri të ndryshme. Prandaj, ne e trajtojmë çdo rast individualisht, duke ofruar një vlerësim gjithëpërfshirës dhe të detajuar për të adresuar çdo shqetësim specifik.

Fotot Para/Pas

Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar atë
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Prima / Dopo
Hair transplant on women

Proçedurat dhe Kujdesi i Personalizuar

 • Konsulta Fillestare
  Ne fillojmë me një konsultim të thelluar për të kuptuar historinë dhe qëllimet e klientit për humbjen e flokëve.
 • Zgjidhje të personalizuara
  Në bazë të konsultës, ne përcaktojmë metodën më të përshtatshme për mbjelljen e flokëve, nëse është DHI, Sapphire FUE, apo një kombinim metodash.
 • Proçesi i transplantit
  Ne përdorim teknika të buta dhe të avancuara që minimizojnë dhimbjen dhe ofrojnë rezultate natyrale dhe afatgjata.
 • Kujdesi pas proçedurës
  Udhëzime të hollësishme për kujdesin pas transplantit dhe këshilla për t'i mbajtur flokët tuaj në gjendje të shkëlqyer.

Trajtimi PRP

Trajtimi me plazmën e pasur me trombocite (PRP) pas një transplanti flokësh mund të përmirësojë ndjeshëm rezultatet e proçedurës. PRP përfshin nxjerrjen e trombociteve nga gjaku i pacientit dhe injektimin e tyre në lëkurën e kokës, ku ato çlirojnë faktorët e rritjes që stimulojnë rigjenerimin e folikulave të flokëve dhe përmirësojnë dendësinë e flokëve. Kjo terapi shtesë promovon shërimin më të shpejtë, redukton inflamacionin dhe promovon mbijetesën e transplantit, duke siguruar përfundimisht rritje më të trashë dhe më të shëndetshme të flokëve.

Këshilla për kujdesin dhe mirëmbajtjen pas operacionit

* Ne ofrojmë udhëzime të detajuara për kujdesin e mëvonshëm, duke përfshirë mënyrën e mirëmbajtjes së zonës së trajtuar dhe si të ruani shëndetin e flokëve të rinj.

* Këshilla për rutinat e mirëmbajtjes së flokëve dhe produktet e rekomanduara për të mbështetur rritjen dhe shëndetin e flokëve.

Kërkoni një preventiv

Kontaktoni Nobi Hair për të mësuar më shumë rreth transplantit të flokëve për gratë dhe për të caktuar një konsultë. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të rifitoni jo vetëm flokët tuaj, por edhe një ndjenjë të tërësisë dhe besimit.

Phone
Ngarko fotografi të kokës/fytyrës (opsionale)
whatsapp